به همت موسسه آموزشی کاوشگران رادنام و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران
دوره آموزشی آشنایی با مبانی بازرسی و نمونه برداری در صنعت غذا برگزار میگردد
دوره آموزشی آشنایی با مبانی بازرسی و نمونه برداری همراه با مثالهای عملیاتی هر مبحث در صنعت غذا، روز پنجشنبه ۱ آبان ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۷ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابطعمومی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه ایران؛ دوره آموزشی آشنایی با مبانی بازرسی و نمونه برداری همراه با مثالهای عملیاتی هر مبحث در صنعت غذا، روز پنجشنبه ۱ آبان ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۷ به صورت مجازی برگزار خواهد شد. گفتنی است تدریس این دور آموزشی را خانم دکتر ساحل سها، دارای مدرک دکتری تخصصی صنایع غذایی، گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی از دانشگاه شهید بهشتی بر عهده دارد.
شایان ذکر است، شرکتکنندگان در این دوره از ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو برخوردار خواهند بود.نمونه برداری از مواد غذایی و محصولات تولیدی، یکی از مراحل مهم در فرآیند کنترل کیفیت و تایید محموله با توجه به احتمالات موجود میباشد. در این راستا آشنایی با مفاهیم و انواع تکنیکهای نمونهبرداری، کمک شایانی به کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی در انتخاب نمونه صحیح و معرف جامعه تحت بررسی مینماید.موسسه آموزشی کاوشگران رادنام با همکاری با مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه ایران این دوره را در جهت ارتقای سطح آگاهی و دانش مسئولین فنی و کارشناسان صنایع غذایی برگزار مینمایند.علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام با شمارههای ۰۹۰۱۵۱۵۳۲۷۴ و ۰۲۱۴۴۱۲۷۲۶۴ و یا از طریق شناسه kavoshgaranradnam اقدام نمایند.
کامنت