«مرکز رشد فناوری سلامت» با همکاری موسسه فناور «کاوشگران رادنام» برگزار میکند:
برگزاری دوره آموزشی «مدیریت ایمنی و کیفیت در فرآوردههای غلات» در دانشگاه ایران
روز جمعه 10 مردادماه 1404 دوره آموزشی «مدیریت ایمنی و کیفیت در فرآورده های غلات» به صورت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه ایران؛ سیستمهای مدیریت ایمنی و کیفیت در صنایع غذایی ابزارهایی برای تحقق محصولات ایمن و با کیفیت مطلوب مشتریان هستند. این استانداردها شامل الزامات مدیریتی، عمومی و تخصصی هستند. الزامات تخصصی صنایع غذایی با هدف شناسایی، ارزیابی و تجزیه و تحلیل مخاطرات ایمنی غذایی و همچنین تعیین ایستگاههای کنترلی و طرحهای کیفیت در واحدهای صنایع غذایی به منظور تولید محصولات ایمن و با کیفیت طرحریزی و اجرا میشوند. در این دوره سعی بر آن است تا تکنیکهای پیادهسازی این دسته از الزامات به همراه ارائه الگوهای کاربردی و مفید در خصوص فرآوردههای غلات، تشریح گردد. لازم به ذکر است که این دوره آموزشی دارای ۵ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو بوده و تدریس دوره را دکتر امیر فلاح، سرممیز رسمی معاونت غذا و دارو برعهده گرفته است. موسسه آموزشی کاوشگران رادنام با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران و با بهرهگیری از اساتید مجرب و کارآزموده، این دوره را به جهت ارتقای سطح آگاهی و دانش مسئولین فنی و کارشناسان صنایع غذایی برگزار مینماید. علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام میتوانند با شمارههای ۰۲۱۴۴۱۲۷۲۶۴ و ۰۹۰۱۵۱۵۳۲۷۴ تماس حاصل نموده و یا از طریق آدرس زیر مکاتبه نمایند: @kavoshgaran_radnam
کامنت