حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران از واحد‌های فناور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۳ |
در جلسه شورای عالی فناوری ،نقشه راه توسعه فعالیت واحد‌های فناور و نحوه حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران از آنها بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه شورای عالی فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده و سایر اعضاء روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ در سالن شورا برگزار شد.
در جلسه شورای عالی فناوری سلامت؛ درخواست واحدهای فناور جهت استقرار در مرکز رشد و پردیس مشکین دشت، مجوز جایگزینی قرارداد جدید هسته های فناور ،  نحوه حمایت دانشگاه از واحدهای فناور فناور و پیشنهاد تاسیس مرکز رشد تخصصی دانشکده های علوم رفتاری، علوم اعصاب  و طب سنتی مورد بررسی ، تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن بیان نظرات ارشادی  عنوان کرد: برای تخصیص فضای فیزیکی پارک فناوری پردیس مشکین دشت ابتدا فراخوان اعلام و در مرحله بعد باید  بررسی شود برای این کار چه اولویت هایی مدنظر است.
دکتر کوهپایه زاده ضمن اعلام آمادگی دانشگاه جهت حمایت از واحد‌های فناور، اظهار کرد:  سهمی از فضای پارک فناوری باید در اختیار شرکت های دانش بنیان داخلی اختصاص یابد.
وی افزود: علاوه بر تحلیل اقتصادی ، بهره برداری از فضای  موجود پردیس مشکین دشت در اسرع وقت انجام گیرد.
ایشان بر معرفی اعضای شورای پارک فناوری ،تعیین نقشه راه و سیاست گذاری و اولویت واگذاری بر اساس دستور العمل های مشخص تاکید کرد.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر