بررسی طرح‌های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه کووید_۱۹

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۹ |
طرح‌های فناورانه محققین دانشگاه علوم پزشکی ایران در ارتباط با کووید _۱۹ با حضور دکتر کوهپایه زاده بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : جلسه بررسی طرح‌های فناورانه مرتبط با بیماری کرونا ،سه شنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن شورا تشکیل شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران  در این جلسه عنوان کرد :با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا ضرورت دارد تا با سرعت عمل بیشتری ،طرحهای فناورانه تحلیل و  تصویب شود. دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: با توجه به سطح بندی طرحها، حمایت های دانشگاه هم باید بر اساس آن مشخص شود.
وی افزود : این حمایت ها در قالب گرنت ، وام و پلتفرم تعریف می شود.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: باید یک تیم علمی_ حمایتی برای پرداختن به ایده های نو و طرحهای فناورانه تشکیل شود. ایشان با تأکید بر تسریع امور ، اظهار کرد: در طرح‌های فناورانه ، آورده و محصول تولید شده حائز اهمیت است ، در واقع این طرح‌ها باید توانمندی های دانشگاه  را نشان دهد و ارزش افزوده به همراه داشته باشد.
لازم به ذکر است در این جلسه طرح های فناورانه که دارای پروپوزال بودند بررسی شد که شامل موضوعاتی از جمله تشخیص کیت سریع کووید _۱۹ ،تولید کیت مولتیپکس،تولید لامپ و دستگاه ضدعفونی کننده،یادآوری دارویی و سیستم نظارت بر سلامت بیماران،شناسایی آنتی بادی ها در خون بیماران مبتلا ،طراحی و ساخت سامانه ضدعفونی کننده،سنتز دارو و تهیه نانو دارو،تولید نانو فیلتر و طراحی سامانه تصمیم یار مبتنی بر هوش مصنوعی در مبتلایان به کووید بود.
در این جلسه دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، دکتر متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری ،دکتر پورنیک ؛ رئیس مرکز رشد و نوآوری،
 دکتر راشدی؛ مدیر توسعه زیر ساخت های فناوری و جمعی از اعضای هئیت علمی و محققین حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 196 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر